Päijänteen Purjehduskoulun kurssiaikataulu 2024.


Purjehduskoulun kurssit ja purjehdukset alkavat toukokuussa 2024 ja aikataulut ilmoitetaan näillä sivuilla alkukesällä 2024.
Kesän purjehduskursseilla annetaan (15 %) alennus opiskelijoille ja veneseurojen jäsenille. Yhdelle kurssitoteutukselle voi osallistua max. 5 opppilasta. Osoittamalla alennuksesi ja mahdollisesti saamalla kaverisikin mukaan (lisäalennus kummallekkin!) olet oikeutettu tähän! Vuoden 2024 kurssiaikataulu tarkentuu kesää kohti mennessä, aikatauluja päivitetään purjehduskauden aikana joka viikko joten voitte nähdä ajantasaisen kurssitilanteen. Ehdottakaa teille sopivaa kurssiajankohtaa, kursseja voidaan järjestää muinakin kuin suunniteltuina ajankohtina. Purjehduskurssit järjestetään Pohjois-Päijänteen vesillä, Jyväskylän läheisyydessä. Kursseja sekä muita purjehduksia voidaan järjestää koko Päijänteen alueella.


Kalasaaren purjehdusblues pyritään järjestämään alkukesällä 2024. Kalasaaren sijainti on 62°12,9' N, 25°49,4' E, lähellä Jyväskylää. Kysy myöhemmin keväällä lisää tästä tapahtumasta, ks. yhteystiedot.

Purjehduskursseista: Saaristopäällikkö- ja purjehtijakurssi toteutetaan jos kurssille ilmoittautuu vähintään kaksi henkilöä. SP- ja purjehduskurssien hintaan sisältyy viikonloppuisin ja kokopäiväkursseilla tee/kahvi. Purjehtijakursseilla 10 eur lisähintaan PORY:n 'Purjehtimaan' -opaskirja, tämä on erittäin suositeltava kirja! Kun ilmoittaudut purjehduskurssille, ilmoita haluatko tilata tämän kirjan.


======> Ohjeita; miten varustautua purjehduksiin ja kursseille.