Päijänteen Purjehduskoulun kurssiaikataulu 2019.


Vuoden 2019 purjehdukset ja kurssit on peruttu polvivamman vuoksi. Touko- ja kesäkuun purjehduskursseilla vuonna 2019 annetaan (15 %) alennus opiskelijoille, veneseurojen jäsenille, senioreille sekä työttömille. Osoittamalla alennuksesi ja mahdollisesti saamalla kaverisikin mukaan (lisäalennus kummallekkin!) olet oikeutettu tähän! Vuoden 2019 kurssiaikataulu tarkentuu kesää kohti mennessä, aikatauluja päivitetään purjehduskauden aikana joka viikko joten voitte nähdä ajantasaisen kurssitilanteen. Kursseja voidaan järjestää muinakin kuin suunniteltuina ajankohtina. Purjehduskurssit järjestetään tavallisesti Pohjois-Päijänteellä Säynätsalossa, Jyväskylän läheisyydessä, mutta kursseja sekä charterpurjehduksia voidaan järjestää alku/loppukesästä huhti-lokakuussakin myös Portugalin rannikollakin.

Päijänteen Purjehduskoulun tiedotus- ja purjehduksen kokeilutapahtuma järjestetään Jyväsjärven satamalaiturilla alkukesällä 2019, tervetulos kokeilemaan purjehdusta!

Kesän 2019 purjehduskauden bluestapahtuma, Kalasaaren purjehdusblues järjestetään alkukesällä 2019! Kalasaaren sijainti on 62°12,9' N, 25°49,4' E, lähellä Jyväskylää. Kysy ensi keväänä lisää tästä tapahtumasta, ks. yhteystiedot.

Purjehduskursseista: Kaikkien kurssien hintoihin sisältyy kahvi/tee. Saaristopäällikkö- ja purjehtijakurssi toteutetaan jos kurssille ilmoittautuu vähintään kaksi henkilöä. Perämies- ja purjehduskurssien hintaan sisältyy viikonloppuisin ja kokopäiväkursseilla veneessä valmistettu ruoka. Purjehtijakursseilla 10 eur lisähintaan PORY:n 'Purjehtimaan' -opaskirja, tämä on erittäin suositeltava kirja! Kun ilmoittaudut purjehduskurssille, ilmoita haluatko tilata tämän kirjan.


======> Ohjeita; miten varustautua purjehduksiin ja kursseille.


======> Ohjeita; miten varustautua purjehduksiin ja kursseille.