Päijänteen Purjehduskoulun kurssiaikataulu 2022.


Kesän 2022 kurssit ja purjehdukset on purjehdittu ja toiminta jatkuu vuonna 2023. Hyviä tuulia uusille purjehtijoille, tervetuloa uudet purjehtijat ensi keväänä.

Huomioikaa pandemiarajoitukset! Touko- ja kesäkuun purjehduskursseilla vuonna 2022 annetaan (15 %) alennus opiskelijoille, veneseurojen jäsenille, senioreille sekä työttömille. Osoittamalla alennuksesi ja mahdollisesti saamalla kaverisikin mukaan (lisäalennus kummallekkin!) olet oikeutettu tähän! Vuoden 2022 kurssiaikataulu tarkentuu kesää kohti mennessä, aikatauluja päivitetään purjehduskauden aikana joka viikko joten voitte nähdä ajantasaisen kurssitilanteen. Kursseja voidaan järjestää muinakin kuin suunniteltuina ajankohtina. Purjehduskurssit järjestetään tavallisesti Pohjois-Päijänteellä Säynätsalossa, Jyväskylän läheisyydessä, mutta kursseja sekä charterpurjehduksia voidaan järjestää alku/loppukesästä huhti-lokakuussakin myös EUn alueella.

Päijänteen Purjehduskoulun tiedotus- ja purjehduksen kokeilutapahtuma järjestetään Jyväsjärven satamassa alkukesällä 2022, tervetulos kokeilemaan purjehdusta!

Kesän 2022 purjehduskauden bluestapahtuma, Kalasaaren purjehdusblues järjestetään alkukesällä! Kalasaaren sijainti on 62°12,9' N, 25°49,4' E, lähellä Jyväskylää. Kysy ensi keväänä lisää tästä tapahtumasta, ks. yhteystiedot.

Purjehduskursseista: Kaikkien kurssien hintoihin sisältyy kahvi/tee. Saaristopäällikkö- ja purjehtijakurssi toteutetaan jos kurssille ilmoittautuu vähintään kaksi henkilöä. Perämies- ja purjehduskurssien hintaan sisältyy viikonloppuisin ja kokopäiväkursseilla veneessä valmistettu ruoka. Purjehtijakursseilla 10 eur lisähintaan PORY:n 'Purjehtimaan' -opaskirja, tämä on erittäin suositeltava kirja! Kun ilmoittaudut purjehduskurssille, ilmoita haluatko tilata tämän kirjan.


======> Ohjeita; miten varustautua purjehduksiin ja kursseille.


======> Purjehduksen opetusmateriaalia.


32 tuntia1-2 pv======> Ohjeita; miten varustautua purjehduksiin ja kursseille.