Blueship

Retkipurjehdukset Päijänteellä


Teemme asiakkaidemme toivomusten mukaan erilaisia 3 - 10 tunnin päiväpurjehduksia Päijänteellä. Purjehdusten aikana harrastetaan aktiivista purjehdusta; osallistutaan purjehdusmanöövereihin ja saadaan näin tuntumaa vene-elämään ja purjehdukseen, nähdään Päijänteen järvimaisemaa sekä luontoa, vierailemme tarvittaessa Päijänteen retkisatamissa sekä ankkuripaikoissa.
Päijänteen Purjehduskoulun purjeveneen Finngulf33 kapasiteetti on 5 - 7 purjehtijalle.Pursi on katsastettu sisältäen turvavarusteet sekä kelluntaliivit kaikille purjehtijoille. Purjehduskoulun kipparit ovat kokeneita purjehtijoita. Muutaman tunnin purjehdus on rento tapa irtautua työstä tiimiporukan tai asiakkaiden kanssa - viettää koko päivä tai iltapäivä Päijänteellä. Retkipurjehdusten hinnasto sovitaan erikseen, riippuen ruokailu ym. asiakkaan haluamista menettelyistä. Alla on esitelty muutamia ehdotuksia purjehdusten sisällöksi. Kysy lisätietoja emaililla tai puhelimella .

Yritysten ja yhteisöjen retkipurjehdukset.

Yrityksen purjehduspäivä
Liikunnallinen purjehduspäivä yrityksille ja yhteisöille. Viettäkää firmanne, työyhteisönne tai asiakkaanne kanssa liikunnallinen purjehduspäivä (4/8 h) Päijänteen puhtailla vesillä purjehtien. Purjehduspäivä koostuu teorialuennosta (1,5 h) sekä purjehduksesta (3 h). Juurikkasaaren Juhlatalo tarjoaa purjehdukselliset puitteet purjehduspäivälle - mm. rantasaunan ja ruokailun Päijänneympäristössä - kysy lisää Juhlatalosta! Purjehduspäivä voidaan toteuttaa myös viihtyisässä Noukanniemen satamassa, jossa käytössä hotelli-ravintola saunoineen ja kokoushuoneineen. Purjehdusiltapäivän ohjehinta purjehduksen osalta on 350 eur / max 7 purjehtijaa.

Purjehdus Korpilahdelle
15 nm (n. 28 km) purjehdus Säynätsalosta Kärkisten salmen kautta Korpilahdelle jossa tarjolla ravintola Satamakapteenin palvelut! Korpilahdelta pääsee JKL:n keskustaan bussilla, taksilla tai itse järjestämällä kuljetuksella. Purjehduksen ohjehinta 450 eur / 7 purjehtijaa.

Retkipurjehdus Pohjois-Päijänteellä
Purjehdimme Ristiselälle tarkastamaan sisävesien syvimmän (96 m) paikan ja rantaudumme Mämminiemeen nuotiolle. Muita mahdollisia ankkuripaikkoja ovat Kalasaari, Juurikkasaari ja Äijänniemi. Purjehduksen ohjehinta 350 eur / 7 purjehtijaa.

Päijännepurjehdus etelään/pohjoiseen
Pitkä retkipurjehdus Päijänteellä. Lähtö pohjoiseen Padasjoelta ja päätesatama Säynätsalo, etelän suuntaan lähtö Säynätsalosta ja päätesatama Padasjoki. Purjehduksen kesto tuulesta riippuen 7 - 17 tuntia. Aikainen lähtö aamulla! Purjehduksen ohjehinta 100 eur / purjehtija, max. 7 purjehtijaa. Minimiveloitus 500 eur/purjehdus.

Nuoriso -ja ryhmäpurjehdukset.

Kunnille, kaupungeille ja muille yhteisöille Päijänteen Purjehduskoulu mahdollistaa nuoriso- ym. ryhmille tarkoitettuja 5 - 10 tunnin kestoisia päiväpurjehduksia. Purjehdukset järjestetään Pohjois-Päijänteen vesialueella Säynätsalo – Ristinselkä. Kurssien ohjehinnoittelu vaihtelee purjehduksen pituudesta, sovitusta kattauksesta ym. seikoista. Purjehtijaryhmäläisillä tavallisesti olla omat eväät ym. mukanaan, ruokailu myös mahdollista purjehduskoulun järjestämänä. Veneissä vesi, kylmäboxit ja keitin. Ohjeistus tarvittavasta purjehdusvarustuksesta kerrotaan ryhmäläisille etukäteen. Päiväpurjehduksilla kerrotaan purjehtijoille Päijänteestä, sen mahdollisuuksista virkistysalueena, Päijänteen luonnosta sekä veneilystä yleensä, navigoinnista järvellä ja erityisesti purjehtimisesta. Purjehdusten aikana ryhmät osallistuvat ohjattuna ryhmänä purjeveneen miehistönä työskentelemiseen; he huomaavat että ’tuuli vie purjevenettä’ mutta he osaavat miehistönä ohjata purjeveneen juuri sinne minne pitääkin. Purjehduksen aikana käväistään ja tutustutaan Mämminniemen veneilysatamassa, jossa mahdollisuus tehdä nuotiolla purtavaa ja mahdollisesti saunoa. Muita mahdollisia leiripaikkoja ovat Äijänniemen leiripaikka ja Kalasaari.
Lisätietoja, sopivia ajankohtia aikataulu/hinnastosivulla. Voitte myös kysyä emaililla, puhelimella, ks. yhteystiedot-sivu.