Ajankohtaista!Vuoden 2022 touko- heinäkuun purjehduskurssien hinnat ennallaan, purjehtijakurssi 280 eur, saaristopäällikkö ja rannikkopäällikkökurssi 360 eur. Lisäksi purjehduskoulu lupaa alennuksen (15 %) opiskelijoille, veneseurojen jäsenille, senioreille sekä työttömille. Osoittamalla alennuksesi ja mahdollisesti saamalla ystäväsi mukaan (lisäalennus kummallekkin!) olet oikeutettu tähän!
Toukokuussa järjestetään 'Päijänteen purjehduspäivä' -tapahtuma Jyväsjärvellä jolloin tulevat purjehtijat voivat tulla kokeilemaan purjehdusta H-veneellä luonnollisessa ympäristössä, tervetuloa!

Kesän purjehdusten aikataulu on julkaistu. Ehdota sopivaa ajankohtaa kurssi/retkipurjehdukselle!
Ja kurssin tai purjehduksen jälkeen - ette jää yksin vaan lupaukseni on neuvoa ja antaa tukea kaikkeen mikä liittyy purjehdukseen.
Huom! MOB-kurssi, kesto 6 tuntia - miten purjeveneestä pudonnut pelastetaan.
Päijänteen Purjehduskoulun ensi kesän gastipörssi avattu! Chekkaa myös retkipurjehdukset Päijänteellä, mm. Jyväsjärven Purjehdus ja Päijännepurjehdus etelään/pohjoiseen täältä!

Liikunnallinen purjehduspäivä yrityksille ja yhteisöille

Viettäkää firmanne tai työyhteisönne kanssa liikunnallinen purjehduspäivä (4/8 h) Päijänteen puhtailla vesillä purjehtien. Purjehduspäivä koostuu tarvittaessa teorialuennosta (1 h) sekä purjehduksesta (3,4 tai 7,8 h), lue lisää toteutuksesta. Lisätietoja emaililla tai puhelimella .

Kevytveneestä köliveneeseen - kurssi.

Siirtyminen kevytpurresta köliveneeseen ei välttämättä ole aivan helppoa. Nyt on tarjolla uusi kahden päivän (noin 20 tuntia) kölivenekurssi, joka on tarkoitettu 12-17 vuotiaille, kevytpursikokemusta omaaville innokkaille nuorisopurjehtijoille. Kurssi toteutetaan hyvinpurjehtivalla H-veneellä. Kurssi on 'kilpailuhenkinen' mutta sisältää myös kevytpurtta raskaamman köliveneen käsittelyn, mm. rantautumiset, ankkuroinnin ja koneella-ajon. Kysy lisää emaililla tai puhelimella .

Purjehduskuvia

Purjehdusgalleria julkaistu, purjehdus -ym. kuvia muutaman viime vuoden ajalta, ja vanhempiakin. Selaa kuvia!

Polttoaineen hinta!

Nyt on oikea hetki opetella purjehtimaan! Vaikka vesitie ei kulu, joutuvat veneilijätkin maksamaan vuodesta 2008 lähtien moottorien käytöstä kalleimman mukaan. Kun opettelet purjehtimaan, tuuli ei vie venettäsi minne tahansa vaan juuri sinne minne olet menossa! Eikä kulu bensaa eikä dieseliä.

Classic Swan
PORY ry.
Suomen veneily ja purjehdus.
Pidä Saaristo Siistinä