Ajankohtaista!


Kesän 2019 purjehdukset ja -kurssit peruttu heikon kysynnän ja polvivamman vuoksi!!! Touko- heinäkuun purjehduskurssien hintoja on tarkistettu, purjehtijakurssi nyt 250 eur ja rannikkopäällikkökurssi 330 eur. Lisäksi 2019 purjehduskoulu lupaa alennuksen (15 %) opiskelijoille, veneseurojen jäsenille, senioreille sekä työttömille. Osoittamalla alennuksesi ja mahdollisesti saamalla kaverisikin mukaan (lisäalennus kummallekkin!) olet oikeutettu tähän!
Toukokuussa järjestetään 'Päijänteen purjehduspäivä' -tapahtuma Jyväsjärvellä jolloin tulevat purjehtijat voivat tulla kokeilemaan purjehdusta H-veneellä luonnollisessa ympäristössä, tervetuloa!
Jyväskylässä vuokraamme H-venettä purjehdus- ja yöpymiskäyttöön (max. 4 henkilöä), hintaan 25 eur/henkilö, minimihinta 50 eur/vrk. Kysy lisää vuokrausehdoista, ks. yhteystiedot.
Kesän 2019 purjehdusten aikataulu on julkaistu. Ehdota sopivaa ajankohtaa kurssi/retkipurjehdukselle!
Ja kurssin tai purjehduksen jälkeen - ette jää yksin vaan lupaukseni on neuvoa ja antaa tukea kaikkeen mikä liittyy purjehdukseen. Tervetuloa purjehtimaan upealle ja ainutlaatuiselle Päijänteelle!
Huom! MOB-kurssi kesällä 2019, kesto 6 tuntia - miten purjeveneestä pudonnut pelastetaan!

Purjehdukset Portugalissa 2019


Classic Swan 44 SAFA purjehtii huhti-lokakuussa Portugalin rannikolla vuonna 2019, järjestämme purjehduskursseja sekä charterpurjehduksia, kysy lisää!

Beds On Board - majoitusta Swanissa ja H-veneessä!

Kun veneet eivät ole liikkeellä vuokraamme niitä yöpymiskäyttöön. Portugalissa SWAN-majoitukseen max. 6 henkilölle ja Jyväskylässä H-veneeseen max. 4 henkilölle!

Liikunnallinen purjehduspäivä yrityksille ja yhteisöille

Viettäkää firmanne tai työyhteisönne kanssa liikunnallinen purjehduspäivä (4/8 h) Päijänteen puhtailla vesillä purjehtien. Purjehduspäivä koostuu tarvittaessa teorialuennosta (1 h) sekä purjehduksesta (3,4 tai 7,8 h), lue lisää toteutuksesta. Lisätietoja emaililla tai puhelimella .

Kevytveneestä köliveneeseen - kurssi.

Siirtyminen kevytpurresta köliveneeseen ei välttämättä ole aivan helppoa. Nyt on tarjolla uusi kahden päivän (noin 20 tuntia) kölivenekurssi, joka on tarkoitettu 12-17 vuotiaille, kevytpursikokemusta omaaville innokkaille nuorisopurjehtijoille. Kurssi toteutetaan hyvinpurjehtivalla H-veneellä. Kurssi on 'kilpailuhenkinen' mutta sisältää myös kevytpurtta raskaamman köliveneen käsittelyn, mm. rantautumiset, ankkuroinnin ja koneella-ajon. Kysy lisää emaililla tai puhelimella .

Purjehduskuvia

Purjehdusgalleria julkaistu, purjehdus -ym. kuvia muutaman viime vuoden ajalta, ja vanhempiakin. Selaa kuvia!

Polttoaineen hinta!

Nyt on oikea hetki opetella purjehtimaan! Vaikka vesitie ei kulu, joutuvat veneilijätkin maksamaan vuodesta 2008 lähtien moottorien käytöstä kalleimman mukaan. Kun opettelet purjehtimaan, tuuli ei vie venettäsi minne tahansa vaan juuri sinne minne olet menossa! Eikä kulu bensaa eikä dieseliä.

Classic Swan
PORY ry.
Suomen veneily ja purjehdus.
Pidä Saaristo Siistinä