Ajankohtaista!


Purjehduskoulu on suljettu! Ehkä joskus jatkamme toimintaa? Touko- heinäkuun purjehduskurssien hinnat ovat entsellään, purjehtijakurssi nyt 250 eur ja rannikkopäällikkökurssi 330 eur. Lisäksi purjehduskoulu lupaa alennuksen (15 %) opiskelijoille, veneseurojen jäsenille, senioreille sekä työttömille. Osoittamalla alennuksesi ja mahdollisesti saamalla kaverisikin mukaan (lisäalennus kummallekkin!) olet oikeutettu tähän!
Toukokuussa järjestetään 'Päijänteen purjehduspäivä' -tapahtuma Jyväsjärvellä jolloin tulevat purjehtijat voivat tulla kokeilemaan purjehdusta H-veneellä luonnollisessa ympäristössä, tervetuloa!
Jyväskylässä vuokrataan H-venettä purjehduskäyttöön (max. 4 henkilöä), hintaan 50-100 eur/vrk vvuokrausajan pituuden mukaisesti. Kysy lisää vuokrausehdoista, ks. yhteystiedot.
Kesän purjehdusten aikataulu on julkaistu. Ehdota sopivaa ajankohtaa kurssi/retkipurjehdukselle!
Ja kurssin tai purjehduksen jälkeen - ette jää yksin vaan lupaukseni on neuvoa ja antaa tukea kaikkeen mikä liittyy purjehdukseen. Tervetuloa purjehtimaan upealle ja ainutlaatuiselle Päijänteelle!
Huom! MOB-kurssi kesällä, kesto 6 tuntia - miten purjeveneestä pudonnut pelastetaan!

Purjehdukset Portugalissa


Classic Swan 44 SAFA purjehtii huhti-lokakuussa Portugalin rannikolla vuonna, järjestämme purjehduskursseja sekä charterpurjehduksia, kysy lisää!

Beds On Board - majoitusta Portugalissa!

Kun vene eivät ole liikkeellä vuokraamme sitä yöpymiskäyttöön. Portugalissa SWAN-majoitukseen max. 6 henkilölle.

Liikunnallinen purjehduspäivä yrityksille ja yhteisöille

Viettäkää firmanne tai työyhteisönne kanssa liikunnallinen purjehduspäivä (4/8 h) Päijänteen puhtailla vesillä purjehtien. Purjehduspäivä koostuu tarvittaessa teorialuennosta (1 h) sekä purjehduksesta (3,4 tai 7,8 h), lue lisää toteutuksesta. Lisätietoja emaililla tai puhelimella .

Kevytveneestä köliveneeseen - kurssi.

Siirtyminen kevytpurresta köliveneeseen ei välttämättä ole aivan helppoa. Nyt on tarjolla uusi kahden päivän (noin 20 tuntia) kölivenekurssi, joka on tarkoitettu 12-17 vuotiaille, kevytpursikokemusta omaaville innokkaille nuorisopurjehtijoille. Kurssi toteutetaan hyvinpurjehtivalla H-veneellä. Kurssi on 'kilpailuhenkinen' mutta sisältää myös kevytpurtta raskaamman köliveneen käsittelyn, mm. rantautumiset, ankkuroinnin ja koneella-ajon. Kysy lisää emaililla tai puhelimella .

Purjehduskuvia

Purjehdusgalleria julkaistu, purjehdus -ym. kuvia muutaman viime vuoden ajalta, ja vanhempiakin. Selaa kuvia!

Polttoaineen hinta!

Nyt on oikea hetki opetella purjehtimaan! Vaikka vesitie ei kulu, joutuvat veneilijätkin maksamaan vuodesta 2008 lähtien moottorien käytöstä kalleimman mukaan. Kun opettelet purjehtimaan, tuuli ei vie venettäsi minne tahansa vaan juuri sinne minne olet menossa! Eikä kulu bensaa eikä dieseliä.

Classic Swan
PORY ry.
Suomen veneily ja purjehdus.
Pidä Saaristo Siistinä